min unge fyller 9 år idag!

du min lilla yrboll kom med buller och bång, då en söndag för exakt 9 år sedan, hela livet höll på att gå åt skogen men vi hade en stark skyddsängel som gjorde allt för att få allt till liv igen, och så blev det!
i dag när vi väckte dig med blommor och med blader, storebror och lillebror så är jag sååååååå glad för dig min ebba, jag är glad för att jag får vara hos dig!
den ljuvligaste av änglar är väl denna! ängeln är till ebba, den har jag köp av faster atta, gå in och se allt vackert hon gör!
denna ängel får symbolisera att vi faktiskt har haft en ängels beskydd, den där dagen för exakt 9 år sedan.
min man har skrivit hur han upplevde denna stora dag, och fått det publicerat på allt om barn, vill nån läsa så tryck här!
ha en underbar fredag, här skiner solen, precis sådär som för exakt 9 år sedan!
kram
lotten

Kommentarer

 1. What a cuty, she's adorable, have a good weekend, yvonne

  SvaraRadera
 2. Jag sitter och gråter, har precis läst din mans berättelse och tårarna bara tränger sig fram! Ni hade verkligen änglavakt!! Allt detta man tar för givet som så fort bata kan ta slut, vilken tur att barnmorskan var så uppmärksam! Ta vara på er skyddsängel, hon vakar där uppe över er!

  SvaraRadera
 3. Jag storgråter efter att ha läst din mans berättelse! För oss var det lite tvärtom för fyra år sedan. Efter en jätteliten stund på förlossningen avtog Elsas hjärtljud drastiskt. Innan man knappt hann fatta vad som hände ljöd ett larm och det kom folk springandes överallt, de ryckte ur alla sladdar och sprang iväg med mig på sängen. Helt plötsligt låg jag på operationsbordet och det enda jag minns är narkosläkarens ansikte. När jag senare vaknade upp visste jag inte om barnet levde, det var sååå hemskt.
  Det var dock ingen fara med henne, men hon fick också en dramatisk start i livet.
  Jag tror att även vi hade en skyddsängel med oss den där dagen för fyra år sedan.

  Hälsa Ebba och gratulera henne så mycket på födelsedagen! Ängeln är helt underbar!

  Ha en härlig helg Lotten!
  Många varma kramar Marie

  SvaraRadera
 4. Hej
  Sitter här med tårarna forsande...vilken berättelse. Man får sig en tankeställare att allt är inte för givet.Vilken skräck..kommert du ihåg mycket av det själv? Njut av eran dag tillsammans.
  kraaaam

  SvaraRadera
 5. Sitter också tårögd nu...du måste verkligen ha haft änglavakt, tack och lov !

  Kramar i massor !

  / Jenny

  <3 <3 <3

  SvaraRadera
 6. Först stort grattis till er tös!!! Å sen...är helt rörd av din mans berättelse av er dotters födelse..delar av den kunde vara våran! Då vår son föddes för drygt 7 år sedan var förlossningen långdragen och slutade med att han mer eler mindre "slets" ut med sugklocka...därefter följde dramatik då moderkakan först inte släppte..Jag slapp i sista stund operation och jag förlorade bara 2 l...men sambon satt med vår son i famnen och kunde bara hjälplöst titta på....
  Vilken tur att det finns proffsiga barnmorksor och läkare som tar hand om oss i vårt livs viktigaste stund!
  Fira både er 9åring och hennes mamma idag! Stor kram och en skön helg!

  SvaraRadera
 7. Oj, jag sitter här och är alldeles tage av din mans berättelse om förlossningen... tårarna kommer forsande och man vet hur skört livet är...egentligen.
  Han har skrivit det så fantastiskt fint trots en svår upplevelse...
  Jag hade också en besvärlig förlossning där moderkakan inte ville släppa och jag förlorade också väldigt mycket blod, minns nu inte hur mycket det var men någonstans runt 2 liter.
  Det var på den tiden Hiv nyligen hade upptäckts, så jag och min man var livrädda för att jag skulle få hiv om jag tog emot blod, så jag gjorde inte det... Det tog mej 3 år att komma tillbaka "blodmässigt". En kämpig tid...
  Men nu ska vi gratulera din lilla tjej på hennes födelsedag! Hurra hurra hurra hurra!
  Och en jättestor kram till hennes
  mamma!
  Marie

  SvaraRadera
 8. Hon är så duktig på att sy!

  SvaraRadera
 9. Det finns mycket att vara tacksam över.Barnen och livet...

  Och alla behöver vi en liten ängel som vakar över oss.

  Kram Annica

  SvaraRadera
 10. Gripande berättelse och väldigt vackert skrivet av din man...oj, en liten tår trillar ned för min kind...Krama lillstumpan jag menar STORstumpan från mig.

  Ha en fin födelsedag
  Kram Carina

  SvaraRadera
 11. Åh Lotten, jag kan knappt se genom mina tårfyllda ögon. Sitter här och storgråter . . .

  Först läser jag din underbart vackra hyllning till yrbollen och blir riktigt rörd, sedan klickar jag mig vidare till din makes berättelse och upplever nästan själv smärtan i det han beskriver så innerligt. På något underligt sätt en hyllning till livet självt.

  Oj vad jag är glad för er allas skull, att allt gick vägen. Förstår så väl det han menar med att känna sig oinvigd.

  Lotten, grattis till livet! Er lilla skyddsängel måste ha strött en massa ängladamm över er alla.

  Hälsa din lilla yrboll och gratulera på födelsedagen.

  Jag har vid något tillfälle sagt att jag inte är så kramig i bloggvärlden men jag sänder dig och din familj de varmaste av kramar och dig dessutom en puss på kinden.

  >---0--<
  Peter

  SvaraRadera
 12. Hej Gumsan...ja helt otroligt gripande!!!Alldeles tårögd....så fint din man skrivit!! Vilken fruktansvärd upplevelse...Tur det finns änglar!!!!!

  Men hon tanten kan ju inte varit det..att i dagens läge skicka hem pappan efter en sådan hemsk o jobbig upplevelse...fy så jobbigt, då hade han ju verkligen behövt finas hos er!!!
  Tack för ni delar med er....nu ska jag torka bort tårarna...

  hoppas ni får en underbar dag med Ebba..det är hn värd...o du med, för detta kommer ju alltids att vara en väldigt speciell dag för dig...o även din man!!!
  Hälsa honom att skriver vackert o inlevelsefullt. Vad bra att de publicerade den så mer få ta del av hur det faktiskt kan va!!!

  Hälsa även Ebba o gratta!!!
  Vacker Ängel hon fick!!!!!

  .....♥.....♥
  ♥................♥
  ♥..........................♥......♥
  ♥..................♥................♥
  ♥.....................................♥
  ..♥.........TREVLIG HELG.......♥
  .....♥....Önskar Millan!!.....♥
  ........♥.....................♥
  .............♥............♥
  ..................♥.....♥
  .....................♥

  SvaraRadera
 13. Sitter också och gråter efter ha läst din mans berättelse...
  Vilken tur ni haft...jag finner inga ord blev så tagen av berättelsen....

  Så ha nu en riktigt härligt underbar dag, denna soliga fredag då ER dotter fyller 9 år!

  Miamaria

  SvaraRadera
 14. Oj Lotten...vet inte vad jag ska skriva...Vilken gripande historia ni har...och vad stark du var/är!!! När jag läste din mans berättelse gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Hoppas att ni får en underbar dag hela familjen och Gratta Ebba så gott... Kram på dig / Tina

  SvaraRadera
 15. Det här var svårt för mig att läsa men ändå väldigt bra att se hur han kände det.Det liknade väldigt mycket min första förlossning för snart nio år sen.Jag fick ta en paus när jag läste för tårarna rinner.Skillnaden var för mig att pappan fick stanna kvar på sjukhuset och ta hand om mig och vår son i fem dygn efteråt.Just när allt hände så var det nog mest synd om honom för själv minns jag knappt nåt.När jag var gravid igen nästa gång visade det sig dessutom att blodet jag fått kom från nån med en annan undergrupp än mig så min kropp hade bildat antikroppar mot mitt nya blod och jag fick gå på specialistmödravård.Jag är glad över att jag fått två fina friska barn nu.Vi får tacka våra skyddsänglar för de finns där.Ha en bra födelsedag med din lilla/stora nioåring.Tusen kramar till er.Katta

  SvaraRadera
 16. Vilken berättelse!! Jag är helt tagen.
  Samtidigt vilken lycka!! Att du klarade dig, att ni har er dotter att fira idag, att ni vågade er på ett barn till (även om det blev snitt), att ni har varandra...

  Skyddsänglar, vad vore vi utan dem!

  Hälsa dottern ett stort Grattis och ha en riktigt härlig helg!

  Varm kram Willewira

  SvaraRadera
 17. Åh, en sån bedårande ängel!

  Helt underbar!

  Har kikat in hos henne som gör dem, verkligen fina figurer.

  SvaraRadera
 18. Tårarna trillar...och jag är fångad i din makes berättelse, som påminner om den sköra gränsen mellan liv och död. Hur han skildrar den frustration när sorgen träder in i glädjen.
  Hur ni påminner mig om att eftertanke behöver få plats i livet.
  Fantastiskt berättelse!
  Tack!

  Grattis till er alla denna fantastiska fredag 28 mars, må ni minnas den...alltid!
  Kraaam...

  SvaraRadera
 19. Stort Grattis till Ebba!!!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 20. Vilken berättelse...Jag tror att det finns skyddsänglar...min son kom med akut kejsarsnitt...men den historien kommer inte i närheten av denna. Tack och lov att allt gick bra tillslut och att ni idag fått fira er dotters 9 årsdag!
  Stor kram till dig och mannen och ett stort grattis till lilltjejen.

  SvaraRadera
 21. Åh wow vilken änglavakt blir helt tagen... tårarna bara forsar. Vilken tur att ni hade den barnmorskan!´
  Hälsa din ängel grattis!!
  Kram Petra
  www.metrobloggen.se/romantiskahem

  SvaraRadera
 22. Grattis till tösabiten, en sådan vacker ängel och vilken symbolik!! Jag läste pappas otroligt starka och gripande berättelse och klarade inte hela vägen, för tårarna. Ni hade verkligen en skyddsängel med er, du milde tid!
  Ha det gudagott och kram till er alla!
  nina

  SvaraRadera
 23. åh Lotten!!!
  jag sitter här är så berörd!!! Vad vackert din man skrev..så fantstiskt...

  Känner er smärta...Jag är så tacksam till Gud för hans beskydd över dig!!!

  Jag har oxå vart med om drastiska förlossningar..Min Johanna födes ju i v 31..jag hade svår havandeskapsförgiftning..de hade aldrig träffat på någon med så dåliga världen..jag var beskyddad..jag överlevde hande knappt några yttre symtom..vi hade fått till oss sången his got the whole world in his hand..andra versen..his got the littel bit a babys in his hands..vi bara visst att Gud hade hand om oss..

  När jag födde Jonatan..så ville inte livmodernsluta blöda..förlorade nog 2 liter blod...de sa hela tiden om det inte slutar blöda så blir det operation..men det slutade...efter ett par timmar tack och lov....

  Min kära vän..jag tycker så mycket om dig..vad härligt att du delade detta med oss..Härligt att få finnas i ditt liv..Krama stora tjejen från mig..Hon är en segrarinna!!!Det är du med!!!

  kram anna

  SvaraRadera
 24. Vi var med om en liknande sak när Anton föddes, jag förlorade 3 liter blod och hamnade på operation med så lite blod att de inte kunde söva mig utan att spä ut det lilla jag hade... Allt var mycket dramatiskt och man förstår sen vilken tur man har ibland. En serie saker gick fel men till slut ordnade det sig ju. Livet är en gåva.

  Kram till er alla

  Anna

  SvaraRadera
 25. Hej!
  Åh så fint du har skrivit till din dotter!
  Läste din mans berättelse och den var också så fin, sorglig, vacker......
  Man vet aldrig hur livet ser ut i nästa sekund.... Det är så viktigt att ta vara på de man älskar!
  Säg grattis till er tjej :)
  Kram!

  SvaraRadera
 26. Här sitter man och stor bölar, sonen tittar konstigt på mig.Det var så fint och bra skrivet men sorgligt att det hände. Du måste verkligen ha haft änglavakt.
  Många grattis till den lille,och kramar till dig/Irene

  SvaraRadera
 27. Jag fick rysningar av att läsa din mans berättelse och tårarna tränger sig nästan fram. Men jag kan bara inte förstå hur di man blev hemskickad så..måste ha känts fruktansvärt jobbigt.Jag har själv inga barn ännu men längtan finns där. Änglarna måste ha vakat över er...kramar Sara

  SvaraRadera
 28. Har precis läst din mans artikel och är alldeles rörd till tårar...så vackert och gripande han skriver...vilken änglavakt ni hade...för att visst finns det änglar det är jag övertygad om...det var inte din tur ännu gumman.....huu ja så illa det kunde gått...man får en tankeställare om hur livet hänger på en skör tråd.....Gratta lilla tösen på stora dagen...Många kramar Paula

  SvaraRadera
 29. Tack så mycket underbara du!!!!

  Tänkt mycket på dig under dagen..dig 0 din familj!!
  Ville bara tillägga...oerhört starkt att av dig att våga skaffa en till..måste krävts oerhört mycket mod för det!!!!

  Hopps ni haft ett alldeles underbart Födelsedags firande!!!!
  Kram Till er alla!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 30. Andra gången i dag som jag berörs så starkt av en "okänd"människas berättelse!
  Livet kan vara så skört men också en gåva!
  Fantastiskt skrivet av dig och din man!

  Ha en underbar helg med familjen!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 31. Hej Lotten!
  Det här tog musten ur mig totalt.
  Berättelsen är så gripande.
  Grattis! till att allt slutade
  lyckligt för er!
  Stor kram från mig
  Marlene.

  SvaraRadera
 32. Ja du måste verkligen ha haft änglavakt.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 33. Å Lotten vilka härliga ord både du & din man berättar i ♥ Rörande och otroligt känslofyllt!!! Änglavakt ♥

  Underbar liten ängel!
  Hoppas det blev ett hejdundrans kalas för 9-åringen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Kaninerna har jag köpt i en butik som heter Handplockat, men jag vet att de går att beställa på nätet! Kolla tex Elsas Hem eller Lucky little me ♥

  Lycka till!

  KRAM /Jes

  SvaraRadera
 34. Hej!
  Är fortfarande alldeles rörd av din mans berättelse! Läste den igår redan, men såg inte att skriva för tårarna..
  Skyddsänglar finns!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 35. Din mans berättelse är något av det starkaste jag har läst och jag är så glad för er och för era barns skull att det ändå slutade bra!

  Jag känner mig samtidigt lite skamsen eftersom det har varit min stora sorg att inget av mina barn har fått födas hemma. Med vår minsting hade jag kontakt med en hembarnmorska, men det skulle bli för dyrt, så pengar styrde vårt val att trots allt åka till sjukhus. Det som hände dig kan hända andra, hur ovanligt det än är, så nu jag tänker släppa min sorg över att ha fött på sjukhus. Allt gick ju bra, så varför envisas jag genom att gapa efter mer, efter annat?

  Stor kram till dig, din man och till födelsedagsbarnet!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 36. Åh tack för uppmuntran och dina studietips, de är verkligen guld värda. Hur länge plugga du?
  Jag ska plugga 3½ år och det kändes från början helt ok, jag menar det går ju snabbt vad är egentligen det av hela livet?
  Men nu när det gått ett år och redan känns så otroligt tufft så blir man ju lite skrämd! Ska man verkligen orka?
  Sen så känns det så där konstigt när alla pratar om hur det är att arbeta som socionom när man är klar; De beskriver det som att arbeta med bakbundna händer i mörker och bli hotad av missnöjda klienter var och varannan dag... phu inte trodde jag väl att det skulle vara något humor jobb men hallå? Känns så bittert och ledsamt allt... Tänk om man vann massa pengar så att man kunde ha en liten inredningsbutik, skriva lite böcker och jobba idellt med att hjälpa... Ja ja nu måste jag strax iväg och inhandla pressenter till min vännina som har partay i kväll. Ha en go dag! Kram Petra
  www.metrobloggen.se/romantiskahem

  SvaraRadera
 37. Hej Lotten!
  Sitter här med tårarna rinnande ned för kinderna. Vilken änglavakt ni hade den gången!!!
  En sån rörande historia...
  Tänk så skört livet är egentligen.
  Kram till er underbara familj!
  Massor med goa kramar /Susanne

  SvaraRadera
 38. grattis till din dotter i efterskott!
  Annelie

  SvaraRadera
 39. Jag har läst din mans berättelse, vad jättebra han skriver!! Och vilken stark upplevelse det måste ha varit....så fint!! Tack för att du tittar in till mig...! Och sköt om er allihop. Ängeln du köpt till Ebba var såå söt! Kram veronica.

  SvaraRadera
 40. Först: Stort GRATTIS till din dotter:)

  Oj vilken fantastisk berättelse din man har skrivit! Så full av känsla och värme!Jag blev alldeles tårögd!
  Vilken änglavakt du hade! Förr i tiden dog man ju i barnsäng och som din man skriver kanske det hade hänt om ni var på ett litet sjukhus!

  Ja inte är det riskfritt att föda barn inte! Min brorhittade sin fru fru låg avsvimmad i deras badrum ett par dagar efter första barnet fötts. Hon hade delar av moderkakan kvar och det hade kunnat gå riktigt illa. Hon blev ilforslad till sjukhus och där fick hon stanna i flera dagar!

  Och nu till något annat: Självklart frå du tipsa en vän om affischen! Bara kul!

  Ha en underbar dag!
  Kram
  :)Anna

  SvaraRadera
 41. Kära nån!
  Inte känner jag er men har nu suttit med tårarna trillande efter kinderna......
  Bara att föda barn är ju så rörande men sedan detta att nästan mista livet o komma tillbaka....
  Pappan är ju rätt ensam ändå och jag måste säga att din man måste varit superstark!!! Stålmannen!
  Ja min sex åriga son såg när jag läste detta o han sa "Mamma måste du blogga om det är såå sorgligt"

  Han har just fått en bamsekram o mamma har berättat hur mycket hon älskar honom....??? "Jag vet det säger han men vad konstig du är idag" suckar, "jag går o bygger på mitt sjörövarskepp nu"
  Ja det är inte lätt att vara barn när mamma blir alldeles full av känslor.
  En bra helg till dig
  Kraaam Lena

  SvaraRadera
 42. Vilken berättelse din man skrivit! Den rörde djupt inom mig i något som jag bäddar ner men som kommer fram varje år då min dotter fyller år.

  Någon gång skall jag berätta för dig hur det är att inte få följa sin sjuka nyfödda dotter......

  Håll hårt i varandra du o Tommy! Det är såna här saker som kittar ihop en för evigt!

  Många låååånga kramar till dig o de dina!

  Kram L

  ps skall kolla om jag kan gå på bloggträffen

  SvaraRadera
 43. Oj så bra skrivet!!! Sitter här precis som alla andra tidigare, alldeles tårögd.

  Ha det bäst!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 44. Vilken otäck och helt underbar födelsedag ni hade när Ebba föddes...
  Jag har precis läst din mans upplevelse...och sitter här med tårar i ögonen...Tur att vi har våra skyddsänglar :)
  När min lilla Moa föddes för 16 år sen var det nära att det gick galet också, fast för henne, men vi hade skyddsänglarna på vår sida den gången.....
  Den födelsedagen är alltid lite mer speciell...
  Ha det gott
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 45. Jag gråter efter din mans berättelse och kan bara instämma att ni hade änglavakt!Livet är så skört och så mycket tar vi förgivet av det mesta tyvärr!Så var rädda om er och ha det så gott!/Kram memrica

  SvaraRadera
 46. Oj, vad starkt...blev helt tagen av din mans berättelse..Mina tårar rinner ner för kinderna och tänker på hur skört livet kan vara...Så fint han kan uttrycka sig, din man..Hoppas att Ni haft en fantastisk dag till sammans med er lilla Ebbaängel!

  KRAM och tack för att du finns!
  Hanna

  SvaraRadera
 47. Gratulerer med dagen til Ebba - og til deg også, du fikk også livet i gave den dagen... Sterk historie. Skummelt å tenke på alt som kan gå galt i forbindelse med svangerskap og fødsel, stort sett går alt bra, men det er alltid en risiko. Jeg har to barn og ønsker meg fler, men vet ikke helt om jeg tør... Tenker på at du turte etter den opplevelsen dere hadde...
  Ønsker dere en god helg :-)
  Klem Lena

  SvaraRadera
 48. Oj oj oj. Vilken berättelse din man skrivit. Verkligen gripande. Vilken hemsk upplevelse det måste ha varit för er alla... Och vilken tur ni har haft... Känner mig alldeles konstig nu efter jag läst det. Mycket bra skrivet. *Beröm till din man*
  Grattis till din Ebba också! Och vilken fin ängel från Atta!

  Ja, karpaltunnelsyndrom är domningar i arm/hand. (Nerv som ligger i kläm) Jag upplever att mitt blir värre av vissa saker, tex dammsugning, målning(tyvärr) och annat som man håller handen på det viset med. Och så kan det räcka med att vika handen lite fel i sömnen. Har fått skenor att ha på händerna när jag sover. De hjälper, men ger ändå obehag om än på ett annat sätt. Läkaren kan skicka dig dit man kan få hjälpmedel. Operation finns ju också, men ofta kommer besvären tillbaka efter ett tag.

  Önskar dig en fin avslutning på helgen!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 49. Jag blir rörd bara över att läsa ditt inlägg. Ska nu ta mig an din mans berättelse...
  Många kramar till er alla denna dag, och jag tror att skyddsängeln kommer att fortsätta vaka över er!
  Ingrid

  SvaraRadera
 50. Sitter också alldeles tårögd....ja, ni måste ha haft änglavakt!
  Man inser i sådana stunder att livet är skört....
  Min äldste son föddes 3månader för tidigt, med ett katastrofsnitt, det var en oerhört påfrestande tid...han svävade mellan liv och död länge...
  Ha det gott, och hälsa maken som skrev så fint, och hälsa till din tös!!
  Kraaam

  SvaraRadera
 51. Jag har lite svårt att se skärmen för alla tårarna! Läste just din mans fruktansvärda och otroligt gripande berättelse. Min vän. Det är ju inte klokt. Så vackert att du delar med dig så här, även med sånt som är avgrundsdjupt. Det ger också perspektiv på eget gnäll, och visar vad som verkligen betyder något.

  Så himla många kramar från mig till dig!

  Rana

  SvaraRadera
 52. Och stoooooooooooort grattis till din gullunge, lite i efterskott.

  Kram igen, gumman.
  Rana

  SvaraRadera
 53. Hej kära Lotten! Jösses jag trodde att jag varit här och kommenterat men det har jag gjort på mitt senaste inlägg så jag har väl blandat ihop det.

  Oj, vilken gripande berättelse kring er lilla Ebbas födelse...tårarna bara rann och plötsligt så upplevde man liksom sin egen förlossning via din mans skildring. Änglarna vaktade vid porten och det var inte din tur. Livet är verkligen skört!

  Jag läser att många har haft svåra förlossningar. Även vi på ett sett. Elliot var en bjässe, 5590 och han hade lite svårt att komma ut, de bände i mina ben så att de slet sönder musklerna i ljumskarna. Han fastnade med huvudet utanför, axlarna innanför. Trodde kanske att han hade fått klämskador men det visade sig att han var fullt frisk men otroligt stor. Jag hade mycket ont de första dygnen... Men när jag jämför min berättelse med din så bleknar min...oj, hur gick det sen...hämtade du dig fort? Har du minnen från allt som hänt?

  Du får hälsa din lilla tjej och gratta henne på 9-års dagen. Vilken mirakeltjej och vilken mirakelmamma ni är!

  Stora varma kramar sänder jag till dig...
  Ann

  SvaraRadera
 54. Vilken fantastiskt söt ängel! Önskar lilla Ebba en härlig födelsedag. Kramar Malin

  SvaraRadera
 55. Vilken fantastiskt söt ängel! Önskar lilla Ebba en härlig födelsedag. Kramar Malin

  SvaraRadera
 56. vilken underbart skriven berättelse! Jag hade själv en jobbig förlossning, fick sövas ner och så, två påsar blod... Blir verkligen berörd av hans ord, speciellt eftersom jag känner igen mycket av oron i orden han beskriver. Min man var jätteorolig med när han gick omkring med vår äldsta och väntade på uppvaket.
  STOR KRAM PIA

  SvaraRadera
 57. Blir åter påmind om att "Var dag är en sällsam gåva, en skimrande möjlighet". Kram på er!

  SvaraRadera
 58. För det första...så fint det är att få ta del av din mans berättelse och tankar. Det är inte ofta man får insyn på mannens upplevelser i en förlossning, både innan och efter. Jag är glad för er skull att allt vände sig till det bättre.
  Har själv haft tur i oturen, då jag drabbades av blodförlust när jag hade körts in på bb-avdelningen mitt på natten...halvt medvetslös med bankande hjärta och tankar som inte längre var klara...då kom sköterskan in för att hämta sängen som var bredvid min..jag minns att jag sa att det va jättevarmt inne i rummet...och jag minns sköterskans ord när hon lyfte av extrafilten...badandes i mitt eget blod fördes jag i ilfart tillbaka till förlossningen med allt vad det innebar. Tanken har slagit mig flertalet gånger...tänk om sköterskan inte hade dykt upp?Telefonsamtalet till mina föräldrar var nog inte det man ville ha..
  Men här sitter jag nu..trots allt :-)

  Jag hoppas lilla Ebba har haft en underbar födelsedag! Ta hand om varandra!

  Mvh Anne

  SvaraRadera
 59. Ohh siter här och ryser och mina ögon tåras... vilken historia..ja där kan man verkligen prata om änglavakt.
  Tack för att du delar med dig!! och krama din lilla Ebba!!
  kramar A-C

  SvaraRadera
 60. Skönt att läsa din kommentar det känns bättre när människor som du tar fram den där kännslan som gör att man vill jobba med sånna här "tuffa bitar"´.
  HA en go söndagskväll! Kram Petra
  http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

  SvaraRadera
 61. Men oj... Vilken fantastisk text din man har skrivit... Jag blev helt tagen och fastnade totalt här vid datorn. Vilken tur ni hade...
  /Susanne

  SvaraRadera
 62. Detta har jag inte läst tidigare... jag har läst och gråtit krokodiltårar. Min sambo undrar vad jag läser om!!!!

  Vad otroligt vackert han har skrivit om er upplevelse... jag är helt tagen!

  Lustigt... min dotter fyllde 9 år den 2 februari och hon fick en precis likdan ängel från faster atta! När hon föddes höll både hon och jag på att dö. Förlossningen tog 78 tim... min kropp orkade inte längre... inte hon heller. Det blev akut snitt! Jag var vrål sjuk... jag hade 42 grader feber hela förlossningen och fick streptokocker i livmodern (barnsängssjukan)...

  Jag har inte vågat bli gravid efter det... blir jag det blir det ett planerat snitt. För precis som du får jag enorm dödsångest av bara tanken... Men den som upplevt detta värst är nog Linneas pappa. Som bara var åskådare och inte visste vad som hände, varför och om vi skulle överleva...

  Gud vad jag snyftar här.. måste gå och snyta mig raring...

  Kramar och hälsa mannen att det var det vackraste jag läst i mitt liv! Jag menar det... så vackert!!!!

  Jenny

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

hej hallå, tack söta för din hälsning!

Populära inlägg