en alldeles vanlig dag?
när man är mammaledig så är dagarna helt i fokus på den lille. ingen dag är den andra lik, alla stunder är unika med denne lille prins på snart 4 månader.
jag är en person som alltid är i farten, både fysiskt och mentalt, och nu har jag möjligheten att få stanna upp och känna på nuet.
att få njuta av ett litet liv som glimmar upp med ett tandlöst skratt när våra ögon möts, att få möta våren och känna ljuset, att få delta i naturens uppvaknande gör varje vanlig dag speciell...
kram till er alla som också gör min dag! lotten

Kommentarer

  1. Åh vad fint du skrev.. Precis så som du skriver vill jag oxå känna.. Men jag himmer inte stanna upp.. Måste hinna med så mycket som möjligt hela tiden.. Ska tänka på dina ord..
    Jätte fin bild oxå.. Du har så mycket fint hemma..

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Jättevackra bilder, vilket underbart fint hem du har! Hos dig skulle jag kunna gå lääänge och kika på allt fint!
    Jag är ju precis som du mammaledig just nu, det är en alldeles underbar tid! Du beskriver det jättefint!

    Ha en härlig tisdag!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. Åh jag ryser (ståpäls, som Gunde sa) av dina fina bilder...ljuvliga!!!
    Japp, det är decoupage (eller hur det nu stavas hihi), klistra fast bilden, lacka över mer lack i flera lager och sedan målade jag över skarvarna...jättekul!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  4. visst är det härligt med mammaledighet...jag uppskattade sista mammaledigheten speciellt mycket...för då var bara jag och bebisen hemmma......jätte skönt och lugnt....

    Vilken fin Jesus staty!!!

    Kom på att jag skulle tacka dig...i ett inlägg så skrev jag ju om min son som utreds på bup...du skrev att du skulle be för situationen...tack för det....!!!!Alltid härligt att dela sin tro med någon..
    kram Anna

    SvaraRadera
  5. Vad fint att du lever i nuet, dom flesta mig nog tyvärr inräknat stressade igenom babytiden. Skulle ju hinna med allt och inget under de månaderna istället för som du säger leva i nuet. Barnen är ju bara små en gång och det ska vi ta vara på. Nu har jag ju fått vara hemma med mina barn (de är nu 7 & 10) och det har varit oehört berikande samtidigt som det varit krävande. Men jag är lyckigt lottad som fått vara med hela tiden, om än det är för värk som jag inte kan jobba. Men vi har haft mycket roligt och har fortfarande.

    I vår har jag bestämt mig för att bli en fluga, så att jag kan flyga upp och in i ditt vackra hem och se på allt ditt fina riktigt nära och bra. Japp...så är det.

    Ha det gott med din lille!
    Kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  6. Vilka fina inlägg du gör.... både skriftligt och bildligt talat! Vackert! Du skriver så härligt och dina bilder är finstämda och fantasifulla!

    Gillade ditt inlägg om dina fåglar! hihi... kärleksfåglar... Burarna är vackra även utan fåglar med ägg som du arrangerat så rart! Superfint!

    Kramar från Jenny!
    --<-@

    SvaraRadera
  7. Så vackra bilder...bara njuter!!!

    Mina guldklimpar är lite större, men jag njuter av varje dag ändå!!

    Ta vara på tiden...det går fort med de små liven!!!

    SvaraRadera
  8. Vad fina bilder du visar igen Lotten!
    Men jag gillade även texten mycket, för så där känner jag med. Och det är en alldeles underbar känsla.

    Sköt om dig/er!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  9. När man ser dina bilder så tänker man på våren. Så ljusa och fina!

    SvaraRadera
  10. Herlige, vårlige bilder, Lotten! Og visst må det være herlig å roe det hele ned, å nyte dagene med den lille, og å se han vokse. Jeg gleder meg til at våren skal komme, og har tatt inn kirsebærgrener, i håp om å få noen blomster på dem. Foreløpig kan jeg ikke se annet enn litt grønnt titte fram fra knoppene, men det er nok til å gi glede og håp om det som skal komme.

    SvaraRadera
  11. Ååå, så underbart du skriver! ta vara på dagarna, de kommer ju aldrig igen och när de små liven är så små... Ja, det händer ju så mycket då!

    SvaraRadera
  12. Tack för besöket på min sida!
    Din blogg är ju bara så underbar!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  13. Du tar så fina bilder och jag var bara tvungen att kolla närmare på den sista. Är det ett skåp med litet gallerfönster jag anar bakom kvistarna eller vad kan det vara? *nyfiken i en strut* Jag måste kolla vidare i din blogg!

    Visst är de där stunderna magiska, när man liksom sjunker ner i barnets blick och allting runt omkring en stannar? Jag kan längta så förtvivlat efter ett till barn bara för att jag saknar den där tiden så mycket, men det kommer inte att bli så. Minnet av bebistiden har jag ju ändå och en vacker dag blir det förhoppningsvis barnbarn ;-)

    Kram!

    Karin

    SvaraRadera
  14. *DREGGEL*

    Jag lägger till din blogg bland mina favoriter direkt, du har ett underbart, personligt och vackert hem och en trädgård som jag vill se mer av!

    TACK för kommentaren du lämnade hos mig så att jag hamnade här!

    Kram igen,

    Karin

    SvaraRadera
  15. Vilka vackra bilder!! Och va vackert du skriver! Själv njuter jag för varje sekund av mamma ledigheten!! Detta är min tredje pojk och den sista...så varje sekund är dyrbar!! Ha det så gott..kramar Malin

    SvaraRadera
  16. Hej vännen!!
    Sitter och njuter av dina vackra bilder!!!
    Så himla fint ni har det!!!
    Kramar A-C

    SvaraRadera
  17. Vad skönt du beskriver din tid,bara njut.jättefina bilder du visar ha en bra dag.
    Kram Cina

    SvaraRadera
  18. Åh vad fint du skrivit! Precis så där är det... "Tandlöst leende", så gulligt! Iofs så har min Viggo 5,5 mån fått två små risgryn nu :-)! Mysiga bilder du visar också! Kram, Anette

    SvaraRadera
  19. What a lovely picture, with this you really bring spring in your house! Yvonne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

hej hallå, tack söta för din hälsning!

Populära inlägg