jag blir såååååå arg...

...tänk inte mössa tänk varg!!!







jag blir så arg såååååå jag morrar
när mode blir mord
bojkotta denna urblåååååååååååsta trend!
varmmorrkram lotten

Kommentarer

  1. Bra Lotten!!! Håller med till 110%
    Vi lever inte direkt på stenålderna så vi måste gå klädda i päls... Det finns alternativ numera!
    Stora kramen!

    SvaraRadera
  2. Jag såg en person i en mössa med tofsboll av blåräv idag, ville nästan slita av den och slänga på tunnelbanespåret...

    SvaraRadera
  3. Måste erkänna att jag inte ens sett den där mössan. Men det var väl ändå ett urbota dumt mode. Har de inget eget husdjur att använda som tofs istället??

    SvaraRadera
  4. ...det är så hemskt att jag klarar inte ens att titta på såna avsnitt men det är bra att det visas, för de som inte hade en aaaaning!

    Man blir så maktlös, det kommer dessvärre att alltid finnas folk ( jävlar) utam emapti. Många djur far illa, allt fr ensamma innekatter i små lyor och hundgårdshundar som längtar efter sällskap år ut och år in till såna här djur, jag blir så arg att hjärtat stannar! Flata politiker. Vi skulle ha mer jävlar anamma och rakare regler. Även folk som har djur men missköter dem, att djuren nästan ska DÖ innan ngt görs, fy fan va arg jag blir, lika över dessa stackars vargar, att bli en mössa.... Bra inlägg dock Lotten. Mari-

    SvaraRadera
  5. Så, nu har jag lugnat ned mej lite och kan säga, gud vilken läcker lampa du hade i inlägget nedan, har sett den förr och jag skulle verkligen vilja ha en sådan, så snygg och unik! Mari.

    SvaraRadera
  6. Ja....mmm...bra, mycket BRA att du tar upp det här!!!
    Jag har många gånger retat upp mig på att "folk" som säger sig tycka om djur och ..."näää, jag orkade inte titta, jag är SÅÅÅ känslig, jag KAN inte se när djur misshandlas....jaha...de flåddes LEVANDE....men du..JAG är så Känslig så JAG orkade inte se det på tv...JAG är så känslig så JAG orkade inte se..."

    Och vad får jag se sedan?...JO samma människor som sade sig vara så känsliga så att de grät och inte orkade se våldsamheterna när djuren flåddes....DE, samma människor, har jacka med äkta pälskant, har merinoull, och så har de MAGE att säga att..
    "jooo, fniss jag ääälskar djur, det är därför jag gillar de här kläderna..."

    JAG är sååå less på alla falska människor..

    En sak till vill jag skriva om här..när ämnet väl tas upp, och det är det här modet med uppstoppade djur och kranier på väggar runt om i bloggvärlden och modevärlden. Jaja...de djuren kanske levde ett bra liv, när de levde, MEN det sänder ut Signaler, modet säger att det är så det "ska" vara...och DÅ är det LÄTT hänt att det andra, med Pälsindustrin och modet med päls följer efter. Uppstoppade djur, dödskallar med horn på väggen och lite gullig mjuk päls...det Ena ger det Andra.

    Ojoj...jag tände visst till med det här, men vet du, Det står jag för!!!!! :)

    Så Bra att du tog upp det här!

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  7. Jaa Lotten.. bra rutet... håller fullständigt med dej...och jag orkar jag inte ens se sånt på tv.. blir så illa berörd..tack för ett bra inlägg.. kram..Pia

    SvaraRadera
  8. Aldrig sett! Hmm...
    Kan man inte göra dem i konstpäls istället?

    SvaraRadera
  9. Nu när vi har så bra möjligheter till att imitera djurpälsen så borde det räcka som dekoration till våra klädesplagg. Jag vill inte titta på detta klipp men jag förmodar att det är riktigt otäckt och själv skulle jag inte komma på tanken att använda t ex min kära hunds päls som krage eller tofs på mössan. Dock måste jag inflika att vi många gånger använder päls (fårpäls) som slaktas för köttets skull och som levt på bete i öppna landskap och där kan jag själv tycka att det är ok att använda skinnet som annars slängs. Jag har alltså två åsikter här en som säger fy fasen och en som säger ok då förhållanden varit under bra förhållanden. Jag äter ju också kött och de djuren hade ju päls!

    SvaraRadera
  10. Jag förstår verkligen inte varför vissa människor tycker sig behöva plåga djur på det sättet. Som sagt i vår tid finns mycket att värma sig med förutom riktig päls. Det finns ju fuskpäls, det räcker!

    Kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  11. Jag förenar mig att dina tankar ...

    SvaraRadera
  12. Hallå!!

    ..eller hur!!..galen blir man!!

    jag såg reportaget i Nyhetsmorgon i morse..trodde nog allt att vi var liite mer upplysta här i Sverige 2011 än att köpa päls..och när våra politiker och kungahus går ut som dåliga förebilder..i pälssvansmössan..ja då morras det även här!!!!
    kram Sanne

    SvaraRadera
  13. Håller med fullständigt!!!! Blev också arg när jag såg på TV. Hur kan folk tycka att det känns bra att stoltsera runt med en sån där!? Mode!? Ja... det har varit mode att vara nazist också.... OTÄCKT!

    Kramar!
    Stina

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Håller med om att det är fruktansvärt att döda djur för att det går mode i deras päls!! Finns så mycket fin fuskpäls som man kan använda istället och som ser äkta ut!
    Ha en bra kväll!
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  15. Hej
    Håller absolut med alla här, det är vidrig och äckligt, och dessutom tycker jag inte mössan ens är ett dugg snygg (även om det varit fuskpäls), och de som bär den har lika äckliga attityder.
    kram

    SvaraRadera
  16. Du har min fulle og hele støtte...O=)O)

    SvaraRadera
  17. Du har min fulle og hele støtte...O=)O)Jeg orker ikke se på filmer av dyr som lider..har sett nok opp igjennom..

    SvaraRadera
  18. Jag såg precis i Aftonbladet att Kronprinsessan hade en sån....
    Huuuuuuuuuuuuu vad hemskt!!!

    Malin

    SvaraRadera
  19. I am so with you on this. No animals should be killed for fashion of any kind.
    It's surprising to see the amount of designers using fur these days.
    xx
    carole

    SvaraRadera
  20. Håller med dig helt och fullt.
    När djurplågeri blir mode då är det riktigt otäckt!
    Tråkigt att se kronprinsessan Viktoria i den.
    Ogenomtänkt på så många plan.

    SvaraRadera
  21. Hei Lotten!

    Så flott du legger ut en post som denne.
    Ser også tendenser hos norske interiørbloggere at skinnplagg promoteres, dessverre.
    Vi som bor i Norge,som er i mot pelsdyrnæringen, kjemper en kamp for å få slutt på denne jævelskapen,vi håper vi vinner:)

    Jeg ser at jeg er den eneste som har en link i høyre felt som viser til butikker/motemerker som ikke fører/bruker pels, skulle virkelig ønske flere gjorde det samme.

    You go girl!

    Klem

    SvaraRadera
  22. Ja' me.....ja' me......JÄTTEARG!

    Att inte kändisar kan ha lite sunt förnuft ......det är ju inte så förvånande men att så många följer deras idéer......det är skrämmande!

    Kram// Carolina

    SvaraRadera
  23. Jag håller absolut med dig !!!

    Kramar
    Anci

    SvaraRadera
  24. Tack Lotten för att du vågar sticka ut hakan!! Det är fruktansvärt hur de arma djuren får lida för att det är mode. Vi har så bra ersättningar att vi inte ens borde tänka päls. Pälsen sitter bäst på det djur som äger den. Än vidrigare är det att det dessutom rör sig om starkt utrotningshotade arter. Jag blir så ledsen och arg. Kram till dig som tänker på djuren!!

    SvaraRadera
  25. håller med dig till punkt o pricka!!!
    kram Åsa

    SvaraRadera
  26. Håller med dig helt och fullt om pälsar, det finns så fina "fuskisar".
    Kram Yvonne

    SvaraRadera
  27. Tänk att jag visste inte ens om den här mössan före inslaget på nyheterna...! Bimbon som inte ville ta ansvar för sitt handlande utan det var säljarens anvar...! Okunskap och ignorans genomsyrar ganska mycket i vårt samhälle nuförtiden! Varför inte göra boll av syntetpäls som andra här har skrivit eller varför inte garnbollar som man gjorde förr??
    Ur vred är tiden!
    Kram Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

hej hallå, tack söta för din hälsning!

Populära inlägg