mycket rosor blir det...


jag bor ju i radhus och har ju inte världens största tomt. men planera i rum ä det roligaste som finns. att inte se hela trädgården från verandan utan platser som lockar till att gå runt. på sin runda upptäcka en bärbuske, smultron lite överallt samt rosor en masse, jag har säker 30 olika sorter...det är svårt när man blr biten då vill man bara ha mer. så här på vintern, när jag ammar lillen mitt i natten, så går jag dessa promenader i tanken.
Länk: rosensälllskapet

Kommentarer

 1. är ju sååååååå dålig på alla teknikaliteter, lovar på bättring. länk till rosensällskapet ä www.svenskarosensallskapet.org

  kram lotten

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen! Vad roligt med en ny bloggare! Det är jättekul att blogga och mycket lätt att bli beroende :-) Gillar också växter och trädgård, men får lov att nöja mig med att odla på balkongen än så länge.

  Trevlig helg!

  Hälsningar Linda

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Välkommen till den underbara men ack så beroendeframkallande bloggvärlden! Jag delar ditt intresse, längtar tills man får börja greja i trädgården. Bilden från din trädgård i föregående inlägg är helt ljuvlig! Ser fram emot fler inlägg från dig!

  Ha en trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

hej hallå, tack söta för din hälsning!

Populära inlägg